Badplats Gingsjön

Betyg: 5/5 (1 röst)

Badplats Gingsjön ligger i Härryda i Västra Götalands län. Gingsjön ligger i Härryda kommun i Västra Götaland. Badet har sandstrand, bryggor samt hopptorn.

Gingsjön är registrerad som ett EU-bad av Härryda kommun enligt direktiv 2006/7 EG. Ytvattenförekomsten Gingsjön är en insjö om ca 1 km2.

Badplatsen ligger nordost om Hällingsjö, Härryda kommun. Stranden består främst av sand. Badet är långgrunt och har sandbotten som längre ut övergår i sjöbotten. Badplatsen har en gräsmatta.

Badplatsen har bryggor, toalett, hopptorn, gungor och sandlåda. Cirka 100 m till parkering. Badplatsen storstädas på våren och dykning sker efter skräp på bottnen. Under högsäsong besöks badplatsen dagligen för kontroll och städning.

Vattnet i Gingsjön är tjänligt. Senast uppmätta temperatur var 23,4°C uppmätt 2013-08-05.

Vattenkvalitet: Ytvattenförekomst ej klassificerad

Lägg till eller uppdatera information

Vattentemp: 23°C
2013-08-05
Vattenkvalitet: Tjänligt
2013-08-05

Rapportera vattentemperatur:

Vad tycker du om badplatsen?

Badplatser i närheten av Gingsjön

Rammsjön

Rammsjön ligger i Härryda kommun i Västra Götaland. Badet har en sandstrand, bryggor samt hopptorn. Rammsjön är inte registrerad som ett EU-bad. Ytvattenförekomsten Rammsjön är en liten insjö om ca 0,09 km2.
Läs mer…

Ballasjön

Badplats Ballasjön ligger i Bollebygd i Västra Götalands län.
Läs mer…

Hyssna Härsjön

Badplats Hyssna Härsjön ligger i Mark i Västra Götalands län.
Läs mer…

Stora Öresjön, Ubbhult

Badplats Stora Öresjön, Ubbhult ligger i Mark i Västra Götalands län.
Läs mer…

Västra Nedsjön

Västra Nedsjön ligger i Härryda kommun i Västra Götaland. Badet har en sandstrand, bryggor samt hopptorn. Västra Nedsjön är registrerad som ett EU-bad av Härryda kommun enligt direktiv 2006/7 EG. Ytvattenförekomsten Västra Nedsjön är en insjö om 2,7 km2, rapporterad enligt ramdirektivet för vatten.
Läs mer…