Badplats Bälingesjön

Betyg: 0.0/5 (0 röster)

Badplats Bälingesjön ligger i Perstorp i Skåne län. Bälingesjön är en mysig campingplats vid en vacker sjö med möjlighet till både fiske och bad. Café som serverar våfflor med grädde och sylt på platsen.

Inga recensioner av Bälingesjön ännu...
Hjälp gärna nästa besökare genom att skriva några rader om badplatsen, finns det toaletter? Är det långgrunt? Finns det brygga eller glasskiosk?
UV-index
20:00
0
21:00
0
22:00
0
23:00
0
00:00
0
01:00
0
Bälingesjön på kartan
Rapporterade temperaturer
Datum Temp
2018-06-05 21°C
Rapportera vattentemperatur:

Bilder i närheten av Bälingesjön

svenskvagguide
Foto: svenskvagguide @Flickr.
svenskvagguide
Foto: svenskvagguide @Flickr.
Har du en bra bild från Bälingesjön?
Genom att ladda upp en bild intygar du att du äger bilden och att den får visas på allabadplatser.se.

Recensioner av Bälingesjön

Inga recensioner av Bälingesjön ännu...
Hjälp gärna nästa besökare genom att skriva några rader om badplatsen, finns det toaletter? Är det långgrunt? Finns det brygga eller glasskiosk?
Vad tycker du om badplatsen?

Badplatser nära Bälingesjön

Hjälmsjön,Mammas vik ⟼ 5.5 km bort
Mammas vik Hjälmsjön är en vacker och lugn badplats med gratis parkering, gräs och sand, utegym, lekplats och WC, men ingen försäljning. Det finns flera bryggor och platsen är lämplig för både bad och promenader i naturen. Fiskeförbud.
Åsljungasjöns badplats ⟼ 5.8 km bort
Badplats Åsljungasjön är en fin och lugn badplats med ett stort hopptorn, en liten sandstrand och handikappanpassade toaletter. Det finns en 4 km lång handikappvänlig grusad stig runt sjön. Hundar är välkomna på högra sidan av badplatsen.
Hultasjöns badplats ⟼ 8.9 km bort
Badplatsen Hultasjön är en av de säkraste och mest välordnade badplatserna i Örkelljunga kommun och har ett stort trädäck med bord och bänkar, en fin gräsmatta med grillmöjligheter, dusch och toalett samt omklädningsrum. Besökare kan också koppla ...
Vemmentorpssjöns badplats ⟼ 9.9 km bort
Vemmentorpasjön badplats är en mysig badplats med vacker natur runt sjön, fina omklädningsrum och toalett samt bord och bänkar för fika.
Värsjö badplats ⟼ 10.6 km bort
Badplats Värsjö badplats ligger i Örkelljunga i Skåne län.
Ugglebadet ⟼ 12.2 km bort
Ugglebadet har både utomhus- och inomhusbad, med bubbelpool, grotta, rutschkana och separata bastur för herrar och damer. Ganska billigt men badhuset är också lite slitet.
Humlesjön ⟼ 12.8 km bort
Humlesjön är en avlägsen och vacker badplats som är perfekt för en mysig dag vid vattnet.
Fedingesjöns badplats ⟼ 15.1 km bort
Badplats Fedingesjön är en naturskön badplats i en vacker omgivning med en sandstrand, bord och bänkar, badbrygga, omklädningsrum och grillplats. Fedingesjön är vacker med små öar och blandad skog med vandringsleder runt hela sjön.
Sjöaltesjön ⟼ 15.6 km bort
Sjöaltesjön är en vacker badplats med en fantastisk liten strand, brygga och klart vatten. Sjöaltesjön är en omtyckt, mysig och barnvänlig badsjö med sandstrand utmed väg 24 mellan Våxtorp och Örkelljunga. Sjön är rik på olika arter av insjöfisk. ...
Tyrs hov ⟼ 17.9 km bort
I Tyringes simhall finns en 25-metersbassäng för motion, träning och tävling. De allra minsta trivs i plaskbassängen och de lite äldre brukar ha kul i rutschkanan och lekbassängen. Ångbastu och bubbelpool.
Simma lugnt! Källa för vattenprover och information: Havs- och vattenmyndigheten, användare av sidan och Perstorps kommun.
Denna webbplats använder Flickr API men är inte godkänd eller certifierad av Flickr.
This website uses the Flickr API but is not endorsed or certified by Flickr.
Källa för satellitavläst vattentemperatur: Copernicus Sentinel satellit data från European Space Agency.