Badplats Brämsand

Betyg: 4.5/5 (4 röster)

  • Vattentemp(satellit):
  • 2.6°C
  • 2024-04-23

Badplats Brämsand ligger i Älvkarleby i Uppsala län. Parkera längre bort på Rullsands parkering och du kommer till Brämmen, på samma kilometerlånga sandstrand som Rullsand, men lite mindre långgrunt och mer populärt bland ungdomar och vuxna.

Senast uppmätta temperatur via satellit var 2,6°C uppmätt 2024-04-23.

Inga recensioner av Brämsand ännu...
Hjälp gärna nästa besökare genom att skriva några rader om badplatsen, finns det toaletter? Är det långgrunt? Finns det brygga eller glasskiosk?
UV-index
17:00
1
18:00
0
19:00
0
20:00
0
21:00
0
22:00
0
Brämsand på kartan
Rapporterade temperaturer
Datum Temp
2023-07-22 25°C
Rapportera vattentemperatur:

Bilder i närheten av Brämsand

Har du en bra bild från Brämsand?
Genom att ladda upp en bild intygar du att du äger bilden och att den får visas på allabadplatser.se.

Recensioner av Brämsand

Inga recensioner av Brämsand ännu...
Hjälp gärna nästa besökare genom att skriva några rader om badplatsen, finns det toaletter? Är det långgrunt? Finns det brygga eller glasskiosk?
Vad tycker du om badplatsen?

Populära badplatser i Älvkarleby

Salgo60
-Foto: Salgo60 CC BY-SA 4.0
Marma Badplats Marma strand är en fin badplats med långgrunt vatten och bra faciliteter som omklädningsrum, bryggor och grillplats, ...

Badplatser nära Brämsand

Rullsand ⟼ 0.6 km bort
Barnvänligt och långgrunt med kilometerlång sandstrand. Servering, minigolf och toaletter.  Rullsands Havsbad och Camping är en camping med fin sandstrand, gott om platser, restaurang och allsång/musik vissa kvällar, toaletter/dusch, kök och disk...
Nakenbadet vid Rullsand ⟼ 0.9 km bort
Badplats Nakenbadet vid Rullsand ligger i Älvkarleby i Uppsala län.
Klacken (Klackgrund) ⟼ 1.2 km bort
Bada där Dalälven möter havet utanför Skutskär.
Sandbankarna ⟼ 1.9 km bort
Sandbankarna är en långgrund sandstrand i en havsvik några kilometer nordost om Skutskär med fin sand och vacker utsikt. Det finns inga bänkar eller bryggor, men små krypin i sanddynerna ger skydd mot vinden och insyn. Badplatsen har toaletter och...
Skutskär, Kullen ⟼ 2.8 km bort
Kullens badplats är en fin badplats där du kan lägga i din kajak. Det finns bra parkeringsmöjligheter och det är en fin promenad till Holmarna. Paddling längs Bodaån och ner mot Dalälven är mycket trevligt.
Skutskär, Simstadion ⟼ 2.8 km bort
Badplats Skutskär, Simstadion ligger i Älvkarleby i Uppsala län.
Billudden ⟼ 3.6 km bort
Billudden är en underbar badplats med möjligheter till motion och rekreation. Rullstensås som går rakt ut i havet och är omgiven av ett vackert naturreservat.
Harnäs ⟼ 6.2 km bort
Insjöbad i sjön Trösken nära Furuviksparken. Trampoliner, hopptorn, beachvolleybollplan och stora gräsytor för solning och lek. Kiosk och grillplats.
Sandörens badplats, Älvkarleby ⟼ 6.8 km bort
Sandbankarna är en vacker och långgrund sandstrand med perfekta små krypin mot eventuell vind eller insyn. Det finns toaletter och omklädningsbås tillgängliga på platsen. En bra badplats för barn.
Furuvikspoolen ⟼ 7.1 km bort
Furuviksparken är en badplats som passar bra för yngre barn och vuxna som uppskattar Tivoli, djur och vattenaktiviteter. Här finns ett äventyrsbad utomhus med en stor pool, barnpool, två vattenrutschbanor och ett äventyrstorn.  Runt poolen finns t...
Simma lugnt! Källa för vattenprover och information: Havs- och vattenmyndigheten, användare av sidan och Älvkarlebys kommun.
Denna webbplats använder Flickr API men är inte godkänd eller certifierad av Flickr.
This website uses the Flickr API but is not endorsed or certified by Flickr.
Källa för satellitavläst vattentemperatur: Copernicus Sentinel satellit data från European Space Agency.